Parlem de jubilació anticipada?

En resposta al comunicat del Sindicat de Policia de Catalunya (SPC), des del SAP-FEPOL els emplacem a convocar un acte públic on cadascú pugui explicar al col·lectiu la seva posició històrica en aquest assumpte.

El Sindicat de Policia de Catalunya (SPC) quan parla de jubilació anticipada ho fa molt a la lleugera venent un missatge que no se’l creu ningú. En un comunicat difós a la seva pàgina web en data d’avui, SPC afirma que són l’únic sindicat impulsor de demanar la jubilació anticipada per al cos de mossos d’esquadra.

Així mateix fan una sèrie de manifestacions que qualsevol persona amb dos dits de front no li donaria la més mínima credibilitat. És per això que des de la nostra organització sindical no farem una guerra de comunicats i més tractant-se d’una qüestió tan complexa com la jubilació anticipada. Ara bé! Sobre jubilació volem parlar!

Des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) convidem al SPC i a aquell que vulgui, a marcar un lloc, un dia i una hora per fer un acte públic, on puguin assistir tots aquells interessats en aquesta matèria i puguem exposar al col·lectiu què és el que des d’un inici hem defensat els sindicats de mossos.

És fàcil amagar-se rere un comunicat i fer afirmacions sabent que no es contestaran. Però d’aquí a que no expliquem en un acte públic quina és i ha estat la posició de cada sindicat dista molt.

Per tant, des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) instem al Secretari General del SPC, Sr. Mañas a convocar-nos el dia que vulgui, el lloc on vulgui i a l’hora que vulgui per tal que puguem explicar a la gent quina és la posició de cadascú, fent un recordatori especial del que va passar a la Mesa del Pacte de Toledo l’any 2007.

O és que algú es creu que un sindicat de mossos no voldrà la jubilació anticipada per al col·lectiu que representa. De veritat? Parlem clar!

Número de comunicat:
C-75/2018
Data: 
10/05/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend