SAP-FEPOL per la jubilació anticipada del cos de mossos d’esquadra

El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) va estar present a la manifestació convocada del 23 de maig a Madrid per reivindicar la Jubilació anticipada per als membres del cos de mossos d’esquadra.

El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) va estar present a la manifestació convocada del 23 de maig a Madrid per reivindicar la Jubilació anticipada per als membres del cos de mossos d’esquadra. En representació de tot el col·lectiu, la nostra organització sindical va estar present en aquest acte i ho estarà en tots els següents que es convoquin per reclamar un dret que portem molts anys reclamant.

La nostra organització sindical porta anys reclamant anticipar l’edat de jubilació amb aplicació de coeficients per als membres del cos de mossos d’esquadra (model similar al de bombers i policia local) i ha tornat a reclamar a les Administracions que posin fil a l’agulla per tal que aquest dret acabi essent una realitat.

A l’efecte volem recordar que juntament amb les policies locals, la Policia de la Generalitat – mossos d’esquadra som una de les policies autonòmiques que encara no té aquest dret. Per tant, tal i com hem fet el dia 23 de maig, des del SAP-FEPOL seguirem lluitant fins que el tinguem.

I per cert! Que ningú cregui que hem assistir a aquesta manifestació perquè han estat ells els qui ens han convidat. SA-FEPOL hi ha assistit perquè aquesta és una reivindicació històrica de la majoria de sindicats del CME, entre ells el nostre.

Data: 
23/05/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend