Es comencen a pagar les dietes en jornades realitzades amb OER i Ordinàries

Després que durant temps les ARRO no hagin tingut dret a dietes quan es treballava amb jornades d'OER i ordinàries i després de les denúncies fetes per la nostra organització sindical, l'Administració ha reconegut aquest dret i ha començat a pagar les generades durant el primer trimestre del 2017.

Barcelona, 4 de juny del 2018.-

Per fi! Després de les denúncies presentades davant la Subdirecció General de Recursos Humans i després de les mobilitzacions liderades per la Secretaria d’Ordre Públic del SAP-FEPOL, avui hem aconseguit que es comencin a abonar les dietes de jornades realitzades amb hores ordinàries i extraordinàries.

Un pagament que fins que SAP-FEPOLno el va reivindicar, l’Administració es negava a pagar i que ara s’han pagat les del primer trimestre del 2017.Per tant, comuniquem a tot el col·lectiu que aquest passat divendres dia 1 de juny ja s’han ingressat les dietes sol·licitades del primer trimestre del 2017.

Per tant, la nostra organització sindical vol agrair la col·laboració dels agents de diferents ARRO que, tot i que l’Administració els deia que no fessin el DAD51 perquè (segons ella) no corresponia, el van acabar fent.

Especialment a més volem fer un agraïment a tots aquells efectius que van secundar les mobilitzacions que la nostra organització va dur a terme, plantant cara a l’Administració al negar-se a fer més hores extraordinàries. Aquesta acció ens va donar la força necessària per poder assolir els objectius.

Companyes i Companys de l’ARRO! Ho hem aconseguit i sense vosaltres no hagués estat possible. Gràcies pel vostre recolzament i per les mostres de suport i agraïment que ja ens esteu fent arribar. Les ARRO es mereixen unes condicions de treball dignes i el SAP-FEPOLha lluitat, lluita i lluitarà per garantir-les. Seguim! Per unes condicions dignes de les ARRO!

Número de comunicat:
C-84/2018
Data: 
05/06/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend