Consell de la Policia: demanem la convocatòria immediata

El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ha demanat de forma urgent i en compliment del Decret 145/1996, la convocatòria en sessió ordinària del Ple del Consell de la Policia - Mossos d'Esquadra

Barcelona, 12 de juny del 2018.-

Tenim dos nous governs i la nostra organització sindical té pressa per reclamar al nou executiu totes aquelles qüestions que porten molts de temps aturades. Massa temps aturades.

Espanya i Catalunya tenen dos nous governs que comencen el seu camí amb feina endarrerida i que cal per tant, avançar per solucionar qüestions que el cos de mossos d’esquadra té pressa per resoldre.

Compliment d’acords signats, noves convocatòries d’accés al CME, jubilació anticipada, mesa general de la funció pública i altres, són qüestions  molt rellevants que cal tractar de manera immediata.

És per això que, tenint en compte que el Consell de la Policia ha de reunir-se cada dos mesos de manera ordinària i en tant que la darrera vegada es va reunir el 10 d’abril, ja hauria d’haver estat convocat.

Per tant, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL)ha instat a l’Administració a complir el que determina l’article 13.1 del Decret 145/1996 i convoqui de manera urgent el Ple del Consell de la Policia – mossos d’esquadra.

Número de comunicat:
C-87/2018
Data: 
12/06/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend