SAP-FEPOL denuncia a Inspecció de treball les altes temperatures de l’ABP Mollet

Tal i com ja ha fet en altres destinacions, la nostra organització sindical ha denunciat davant l'autoritat competent les altes temperatures i les conseqüències esdevingudes per aquestes, que pateixen els efectius destinats a l'ABP de Mollet del Vallès.

Mollet del Vallès, 12 de juny del 2018.-

En data de30 de maig del 2018, SAP-FEPOL va denunciar al Departament d’Interior i més concretament als responsables de Prevenció de Riscos i Salut Laboral, l’incompliment del Reial Decret 486/1997 pel que fa a les condicions mínimes de confort, sobre temperatures i humitats a l’ABP Mollet. En aquesta destinació tant les temperatures  (les quals han d’estar entre 17 i 27 º C) i les humitats (relatives entre els 30 i 70%) no s’adeqüen a la normativa.

Davant del fet de trobar-nos a tocar de l’estiu i vist que altres ABP com Mataró o Granollers han patit o pateixen la mateixa problemàtica, des del SAP-FEPOL hem considerat que per garantir els vostres drets laborals, el millor que podíem fer era denunciar a Inspecció de Treball aquesta situació. És per això que avui 12 de juny del 2018, SAP-FEPOL ha denunciat davant la Inspecció de Treball l’incompliment de les mesures marcades pel Reial Decret 486/1997 per part del Departament d’Interior. Pretenem així agilitzar al màxim la solució i exigir a l’administració eficiència i celeritat.

Cal fer especial èmfasis en les patologies i afeccions que comporta treballar en condicions de temperatures i humitats no adequades, generant cefalees, mareig, etc. Per part de SAP-FEPOL seguirem incidint de forma punyent fins que es solucioni i es compleixi amb la normativa vigent i d’obligat compliment.

Número de comunicat:
E-89/2018
Data: 
12/06/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend