S’incrementaran les mesures de seguretat a la comissaria de Salou

Després d'insistir en la necessitat de facilitar un accés a l'interior de les dependències policials per la porta lateral, la SGRH ens ha manifestat que ha donat ordres per coodificar-la, incrementant així les mesures de seguretat demanades.

Salou, 6 de juliol del 2018.-

En data de 23 d’abril, la Secció Sindical de Tarragona del SAP-FEPOL va presentar un escrit (RE 5392, 23-04-2018) instant a la Subdirecció General de Recursos Humans a incrementar les mesures de seguretat de la Comissaria de Salou.

La nostra organització sindical reclamava, prèvia demanda a les reunions regionals, que els agents destinats a la CD de Salou poguessin accedir per la porta lateral de servei que hi ha a la comissaria. Per això era necessari codificar l’accés a l’interior de les dependències per aquest accés. Però la resposta que SEMPRE ens havia donat Regió és que NO ERA PRIORITARI.

No obstant, la nostra organització sindical, en diferir de les opinions dels serveis regionals, va elevar la queixa a la Subdirecció General, justificant aquesta demanda en el nivell actual d’alerta terrorista, l’increment de la població que pateix Salou durant l’estiu i en la constant afluència de víctimes, denunciants i ciutadans a l’interior de la comissaria.

Una millora que suposava una despesa minsa per al Departament i que en cap cas podia suposar un problema econòmic. Són aquests els motius pels quals la nostra organització sindical va elevar aquesta demanda a la SGRH.

Doncs bé! L’Administració ja ha donat resposta a la nostra petició i a l’efecte, la SGRH ens ha manifestat que la nostra demanda “es durà a terme segons una planificació establerta per millorar la funcionalitat de la comissaria en els edificis que no disposen d’aquest tipus d’accés en l’actualitat”.

Per tant, properament els efectius de Salou ja podreu accedir a l’interior de les dependències per la porta lateral de la comissaria, evitant passar pel vestíbul i evitant coincidir amb la resta de ciutadans, de la qual cosa la Secció Sindical del SAP-FEPOL a la RP Camp de Tarragona ens n’alegrarem.

Data: 
06/07/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend