Les obres de la Comissaria de Banyoles s’endarrereixen

Després que les obres d'adequació de la Comissaria de Banyoles estiguessin aprovades per executar-les aquest 2018, en el Consell de la Policia del 16 de juliol se'ns ha informat que aquestes obres han patit un endarreriment.

Pla de l’Estany, 18 de juliol del 2018.-

En la sessió ordinària del Consell de la Policia celebrat el passat 16 de juliol del 2018 s’ha portat a discussió l’adequació de la comissaria de Banyoles.

A l’efecte se’ns ha recordat que a l’any 2018 estava previst l’inici de les obres d’adequació de la Comissaria de mossos d’esquadra de Banyoles, per poder compartir part de les dependències amb les de la Policia Local.

Però tot sembla indicar que per enguany no tindrem executades les obres d’aquesta nova comissaria. Així ho va manifestar en el Consell de la Policia el propi Subdirector General d’Administració i Serveis de la Direcció General de la Policia qui, tot i reconèixer que estava previst iniciar les obres durant el mes de juny del 2018, també ha reconegut un endarreriment en la realització del projecte definitiu.

Preguntat doncs per quan es preveuen l’inici de les obres, el mateix Subdirector General ha manifestat que l’endarreriment a dia d’avui és d’uns cinc mesos i per tant, si no es poden iniciar abans de finals del 2018, es farien a principis del 2019.

Des de la Secció Sindical del SAP-FEPOL a la RP de Girona considerem que aquestes obres s’han d’accelerar, per tal que es puguin adequar a les necessitats dels treballadors i de les treballadores que hi estan destinades. Esperem doncs que no es produeixin més endarreriment, ni impediments que permetin avançar en l’adequació d’aquestes dependències policials.

Número de comunicat:
C-111/2018
Data: 
18/07/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend