Es comencen a pagar les indemnitzacions per treballar en cap de setmana

Després de la signatura l'any 2017 del darrer acord de millora de les condicions de treball i després de tots els entrebancs, la SGRH ha donat l'ordre de començar a transferir als comptes dels membres del cos de mossos d'esquadra, les indemnitzacions per treballar jornades de 12 hores en cap de setmana.

Barcelona, 26 de juliol del 2018.-

Ahir, la Subdirecció General de Recursos Humans va emetre un comunicat anunciant al col·lectiu que ja s’han començat a transferir als comptes corrents del personal del cos de mossos d’esquadra, les indemnitzacions especials per cada jornada de servei treballada en cap de setmana.

A l’efecte, tal i com es pot llegir a la fotografia que s’adjunta, s’ha donat l’ordre per pagar les indemnitzacions generades des del primer cap de setmana amb dret a percebre-les (12-13 d’agost del 2017), fins el darrer cap de setmana de l’any policial anterior (gener 2018).

Des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) recordem que aquesta compensació és fruit de l’Acord de 12 de juliol del 2017 sobre condicions de prestació de servei signat per la nostra organització sindical i el Departament d’Interior.

SAP-FEPOL recorda que aquesta indemnització no substitueix en cap cas (i malgrat diguin alguns) el “val menjador” al qual abans teníem dret, sinó que és una indemnització per treballar 12 hores en cap de setmana en jornades de servei ordinari.

Després de tots els entrebancs, finalment els efectius del CME podem començar a rebre una indemnització per treballar en cap de setmana 12 hores. Des del SAP-FEPOL som conscients que en aquesta matèria encara queda feina a fer.

Incrementar el seu preu i estendre el dret a percebre la indemnització a totes les jornades de treball (i no només a les del cap de setmana) és el següent pas que des del SAP-FEPOL ja portem temps treballant i reclamant.

El greuge comparatiu s’ha començat a donar generat pel pagament d’aquesta indemnització i per tant, la nostra organització sindical ja està treballant per eradicar-lo! Encara que els passos siguin lents continuarem treballant per seguir donant-los. Alguns viuen en la queixa continua. Nosaltres la sobrepassem i treballem per avançar.

Número de comunicat:
C-118/18
Data: 
26/07/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend