El Departament d’Interior i l’Ajuntament de Calella adeqüen les oficines compartides amb la Policia Local

Després que la nostra organització sindical denunciés les mancances que patien les instal·lacions compartides entre mossos i policia local a Calella, ja tenim resposta de l'Administració. En aquesta se'ns dóna la informació relativa als passsos que ja s'han fet i als que es faran de manera immediata per solucionar els extrems denunciats

Calella, 27 de juliol del 2018.-

Després que el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) denunciés en data de 28 de juny l’estat de les instal·lacions compartides entre mossos i policia local de la localitat de Calella, el Departament d’Interior ja ens ha donat resposta.

El Departament d’Interior, després de reconèixer tots i cadascun dels extrems denunciats per la nostra organització sindical, inclòs el fet que els efectius policials no tenien ni tant sols un lavabo en aquestes instal·lacions, ha instat a l’Ajuntament de Calella a adequar i habilitar aquest centre de treball amb les condicions necessàries.

A l’efecte, a més d’haver-se solucionat els problemes de temperatura, properament s’instal·laran vidres de seguretat que impossibilitin veure l’interior del local, s’han instal·lat pilones a l’exterior, així com també un sistema de càmeres de videovigilància que facilita el control i la seguretat de l’entrada a l’interior de la dependència policial.

Per altra banda, els responsables de l’Ajuntament ja han donat ordres de col·locar la senyalització de la sortida d’emergència i restarà pendent fer alguna mesura en relació al paviment i al graó situat a l’entrada de l’OAC.

Així doncs, després de la denúncia interposada per la nostra organització sindical l’Administració ha realitzat i realitzarà aquelles actuacions necessàries que garanteixin la seguretat dels efectius i ciutadans que es troben a l’interior d’aquestes dependències.

És per això que la nostra organització sindical està satisfeta amb les actuacions que s’han realitzat i que s’han ordenat i si bé és cert, que encara en faltaran algunes per realitzar, des de la Direcció General de la Policia s’hi estarà a sobre i s’insistirà en resoldre-les.

La resposta donada tant pel Departament d’Interior, com pel propi consistori municipal ha estat finalment l’adequada, la qual dista molt de la que en un primer moment es va donar per boca del seu regidor de seguretat,  qui recordem com ja vam dir en el primer dels comunicats de 10 de juliol, va negar amb precipitació xocant els extrems denunciats per la nostra organització sindical.

ENLLAÇ A LA RESPOSTA EN PDF: clica per descarregar

Número de comunicat:
C-122/2018
Data: 
27/07/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend