SAP-FEPOL denuncia l’acord del val de roba i reclama novament fundes per a les armilles dels efectius de paisà

La nostra organització sindical ha reclamat una revisió de l'import del val de la roba dels efectius de paisà, davant del que considerem l'incompliment del punt 3 de l'Acord de 2007. Així mateix hem tornat a reclamar la dotació d'una funda per a les armilles dels efectius que fan el servei de paisà.

Barcelona, 31 de juliol del 2018.-

La Secretaria d’Investigació Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ha denunciat per escrit presentat davant la Subdirecció General de Recursos Humans, l’incompliment de l’Acord del 2007 que regula la compensació econòmica pels efectius que realitzen les seves funcions de paisà.

Des de la nostra organització sindical s’ha instat novament a l’Administració a revisar l’import del val de la roba.

I és que per si no fos suficient amb les mancances denunciades pel SAP-FEPOL en reiterades ocasions en relació a l’adjudicació del val a l’empresa MACSON, resulta que després d’11 anys no s’ha incrementat l’import del val.

A l’efecte hem recordat el punt 3 de l’acord signat al 2007, el qual estipula que l’import del val correspon a l’equivalent al cost anyal en preus de 2007 de l’adquisició per part de l’administració mitjançant concurs públic de les peces de la uniformitat genèrica que es deixaran de reposar periòdicament i s’actualitzarà en el cas que s’incrementi el cost global d’adquisició d’aquestes peces”.

Tal i com s’ha denunciat per escrit, la nostra organització sindical no té cap informació sobre l’import que es destina a dia d’avui a aquesta despesa, de manera que hem demanat que ens donin aquestes dades i que s’incrementi l’import del val en la proporció necessària.

Per una altra banda, i seguint amb la reivindicació iniciada fa mesos, la nostra organització sindical ha tornat a demanar que es doti de funda per les armilles antibales, als efectius que treballen de paisà.Aquesta vegada reclamem la demanda en base al mateix acord del val de roba on diu que: El personal afectat que realitzi tasques policials de camp sense dur la uniformitat en virtut de la instrucció esmentada ..//.. disposarà de, com a mínim, una dotació inicial de les peces genèriques que els correspon.”

Com bé sabeu als que treballem de paisà no ens donen cap peça d’uniformitat al·legant que ja rebem el val. Però segons aquest acord hem de disposar almenys d’una peça de la uniformitat reglamentària. Per aquest motiu també hem reclamat que es lliuri aquesta part de la uniformitat a tots el companys i companyes.

Estarem pendents de la resposta i del compliment de l’acord i us informarem puntualment a través dels mitjans dels que disposem (web, Telegram, delegats…).

ENLLAÇ A PDF DE L’ESCRIT: clica per descarregar

Número de comunicat:
C-124/2018
Data: 
31/07/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend