Iniciem una campanya per reclamar la dotació de fundes d’armilles per als efectius de paisà

La Secretaria d'Investigació inicia la campanya de recollida de notes informatives de les Unitats no uniformades per reclamar la funda de l'armilla antibales. A l'efecte reclamem a tots els nostres afiliats i afiliades que s'imprimeixin el model de nota informativa adjuntat, el complimenteu i el registreu donant una còpia als nostres delegats i delegades.

Barcelona, 6 d’agost del 2018.-

LaSecretaria d’Investigació del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ha reclamat per activa i per passiva que es doti als efectius que realitzem la nostra tasca de paisà, que se’ns doti de la funda d’armilla, per tal que així puguem utilitzar la uniformitat reglamentària en qualsevol moment que sigui necessari.

Així, en la sessió del Consell de la Policia celebrada en data del 14 de setembre del 2017 (sessió 116/17), la nostra organització ja va obtenir el compromís que, després de les unitats uniformades, les d’investigació serien les properes en rebre aquesta peça.

Davant l’incompliment dels extrems acordats en la sessió del Consell de la Policia, la nostra organització sindical, en data de 23 d’abril del 2018, amb escrit amb número de registre 0447/5393/2018, ho va tornar a reclamar a l’Administració.

I des d’aleshores res de res. És per això que la Secretaria d’Investigació del SAP-FEPOL vol fer un pas més. A l’efecte, la nostra organització sindical ha començat l’inici d’una recollida massiva de notes informatives reclamant la dotació de fundes d’armilla antibales per a les Unitats d’Investigació.

Una campanya, que a més d’estar justificada en el compromís adoptat en data de 14 de setembre en el Consell de la Policia, ho està en en el punt 3 de l’acord sobre uniformitat en determinades unitats policials de 18 d’octubre de 2007, el qual reconeix que “el personal afectat que efectivamentrealitzi tasques policials de camp sense dur la uniformitat ..//.. disposarà de, com a mínim, una dotació de les peces genèriques que els correspon. Aquesta dotació estarà sotmesa al règim de reposició extraordinària…

Per tant, des de la nostra organització sindical demanem a tots els nostres afiliats i afiliades que, per iniciar la via de reclamació de la funda d’armilla antibales per als efectius de paisà, us descarregueu el model de nota informativa penjat en “word” a la nostra pàgina web, el registreu i ens lliureu una còpia.

Fem una reclamació massiva d’aquesta demanda que ja l’Administració es va comprometre a complir i que encara no ho ha fet.

ENLLAÇ A WORD DEL DOCUMENT: clica per descarregar

Número de comunicat:
C-126/2018
Data: 
06/08/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend