SAP-FEPOL: “Ens preocupa la passivitat dels Ajuntaments amb els manters”

SAP-FEPOL, en declaracions fetes davant dels mitjans de comunicació, ha denunciat la passivitat que estan mostrant els Ajuntaments per fer front a la crisi dels manters. Una crisi que mostra imatges preocupants amb agressions contra ciutadans i policies.

Barcelona, 6 d’agost del 2018.-

SAP-FEPOL denuncia la passivitat dels consistoris municipals davant dels “manters”. Un problema que com a conseqüència de les actuacions dels consistoris municipals s’ha convertit en un greu problema d’ordre públic

Després de les agressions a Salou per part d’un grup de manters a efectius del cos de mossos d’esquadra, quan aquests procedien a identificar a dos dels seus integrants, els quals estaven perpetrant presumptament un delicte contra la propietat industrial, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) ha denunciat en els mitjans de comunicació la passivitat que les Administracions locals estan tenint en aquest assumpte.

La nostra organització sindical ha denunciat que un problema inicial de venda ambulant s’està convertint en un greu problema d’ordre públic. La manca d’efectius que ens té a dia d’avui #sotamínims fa que no puguem afrontar a dia d’avui aquest problema amb total garanties que garanteixin la seguretat dels efectius que desenvolupen aquestes tasques.

Així mateix, SAP-FEPOL ha denunciat que a la ciutat de Barcelona i més concretament a Plaça de Catalunya hi ha una permissivitat absoluta per part de l’Ajuntament de Barcelona. Una permissivitat que ha provocat incidents entre els propis ciutadans i els “manters” els quals cada vegada més, han mostrat una actitud més agressiva.

Des de la nostra organització sindical exigim que davant agressions a ciutadans i policies la tolerància sigui zero. No és la primera vegada que hi ha hagut agressions (recordem la d’ara fa un any a un company de la Guàrdia Urbana). Per tant, davant d’aquestes agressions, cal actuar amb la major contundència punitiva que eviti nous casos en un futur.

Data: 
07/08/2018


Send this to a friend