Les “tablets” de trànsit comprades al 2015 estan obsoletes

Des que l'any 2015 la Comissaria General de Mobilitat adquirís "tablets" per als professionals de trànsit, aquestes mai han funcionat correctament. SAP-FEPOL denuncia aquesta qüestió a la SGRH i en demana les explicacions oportunes.

Barcelona, 14 d’agost del 2018.-

L’any 2015, el cos de mossos d’esquadra va adquirir “tablets” com a eina de treball per als especialistes de trànsit. Unes eines que, tot i que en un primer moment la Comissaria de Mobilitat va negar haver-les comprat, es van adquirir i es va fer, tot i presentar problemes per poder instal·lar programes necessaris per al desenvolupament de les tasques dels nostres especialistes.

Aquestes eines, les quals ja han estat lliurades als nostres especialistes, hores d’ara continuen presentant greus problemes. És a dir, des de la seva adquisició podríem dir que mai han funcionat correctament i per tant, tres anys després d’haver-se comprat, no han facilitat en cap moment la tasca dels professionals de trànsit.

És per això que des de la Secretaria de Trànsit del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) hem presentat un escrit adreçat a la Subdirecció General de Recursos Humans denunciant els problemes més bàsics que presenten aquestes consoles:

  • Les “tablets” tenen un gran problema de connexió amb les impressores portàtils. Moltes vegades és impossible vincular-les i davant la dificultat i la impossibilitat de realitzar les denúncies informàticament, s’acaben realitzant com sempre, a mà.

  • Amb les consoles lliurades no és possible fer les denúncies de transport. En cas de voler implementar una denúncia, als especialistes els és del tot impossible.

Des de la nostra organització sindical hem demanat les corresponents explicacions per tant saber quin és el motiu pel qual, tot i presentar uns problemes des d’un inici, es va adquirir aquest tipus de material. Un material que com diguem, mai ha funcionat correctament i per contra de facilitar les tasques als efectius de trànsit, els la dificulta.

Com és que no es van realitzar les corresponents proves amb una mostra de “tablets” abans de comprar-les? Com és que es va realitzar una despesa per adquirir un producte que mai ha servit per facilitar la tasca als nostres especialistes? Com és que, un cop adquirit el material hi ha hagut tants de problemes per instal·lar els programes necessaris que permetin confeccionar correctament les butlletes de denúncia.

Des de la nostra organització sindical hem instat a la Subdirecció General de Recursos Humans a comprovar els extrems denunciats per la nostra organització sindical i, un cop corroborats ens doni resposta a les nostres preguntes, tot fent les gestions necessàries per tal que aquest material acabi funcionant o per contra sigui substituït si veritablement ha quedat obsolet.

Número de comunicat:
E-112/2018
Data: 
14/08/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend