SAP-FEPOL exigeix novament que es reconegui la professionalitat dels efectius pel 17-A

La nostra organització sindical torna a demanar a l'Administració la necessitat de ser generosa en la condecoració o felicitació dels efectius policials, pels fet ocorreguts ara farà un any.

Barcelona, 14 d’agost del 2018.-

La nostra organització va ser l’única que, immediatament després dels malaurats atemptats del mes d’agost, va demanar a l’Administració que tot els agents que van participar de manera directa o indirecta en els fets havien de ser mereixedors d’un reconeixement públic.

El cos de mossos d’esquadra,  com ja sabem, té regulat aquest tipus de reconeixement mitjançant la concessió de felicitacions i condecoracions en funció de les circumstàncies de cada cas. Actualment ja s’han comunicat a alguns destins les propostes de dites felicitacions.

Malauradament una situació com la viscuda el 17-A és una ocasió irrepetible per reconèixer als agents el seu esforç i la seva vocació de servei davant uns fets tant excepcionals,més enllà del que els correspon per la naturalesa de la seva professió.  Agents que van creuar Europa amb les seves famílies, que van doblar torns sense poder menjar res, o que es van presentar a la seva comissaria en situació de baixa laboral han estat exemples de la implicació que es va mostrar davant del cas més greu al qual es pot enfrontar un cos policial.

És per això que SAP-FEPOL creiem que l’Administració ha d’aprofitar l’oportunitat que té davant per donar als agents el reconeixement que s’han guanyat amb la seva entrega i professionalitat. Quina oportunitat hi haurà millor que aquesta?.

Esperem, tal i com així li hem tornat a exigir per escrit que, amb el  lliurament de felicitacions i condecoracions siguin generosos i no susciti, com cada any, una nova polèmica que allunyi encara més els agents de l’Administració.

ENLLAÇ PER DESCARREGAR L’ESCRIT: clica aquí

Número de comunicat:
C-130/2018
Data: 
14/08/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend