Tot el nostre suport als mossos de l’ABP Cornellà

La nostra organització sindical considera impecable l'actuació dels efectius de Cornellà i vol expressar el seu suport a tots els efectius del cos de mossos d'esquadra

Barcelona, 20 d’agost del 2018.-

Avui ens hem despertat amb la sorpresa i angoixa d’un nou atac amb arma blanca, tot apunta que sigui un atemptat terrorista, aquesta vegada a l’ABP de Cornellà de Llobregat. Atac resolt amb una professionalitat extraordinàriea per la companya que estava custodiant l’edifici de la peixera.

Des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) oferim tot el nostre suport a tots els efectius i us demanem que extremeu les mesures d’autoprotecció.

Així mateix, des de la nostra organització sindical volem denunciar que ja havíem avisat que podia passar. Una vegada més hem de denunciar, i ja en van unes quantes, les mancances en seguretat que tenen moltes de les comissaries del Cos de Mossos d’Esquadra.

Portes exteriors que no tanquen bé, algunes recepcions sense cap tipus de mampara de protecció, altres que les mampares no tanquen correctament, portes que donen accés directe a la peixera (inadmissible), càmeres de seguretat obsoletes, etc.

En definitiva, mancances provocades per la ja denunciada per SAP-FEPOL, manca de planificació en el manteniment de les comissaries. A l’efecte considerem lamentable que un cos professional com és el nostre no tingui un manteniment adequat. És per això que novament aprofitem per tornar a demanar que s’incrementin la dotació pressupostària pel que respecta al manteniment de totes les instal·lacions policials.

Esperem no haver de lamentar cap desgràcies en el futur

Número de comunicat:
C-133/2018
Data: 
20/08/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend