SAP-FEPOL en relació al moviment “MosS.O.S”

Comunicat en resposta a la petició del moviment denominat MosS.O.S.

Barcelona, 23 d’agost del 2018.-

El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL), com a sindicat representatiu del cos de mossos d’esquadra i en relació al moviment apolític i no sindical auto-denominat MosS.O.S vol manifestar els següents extrems:

Primer.- La nostra organització sindical sempre ha estat al costat de qualsevol reivindicació que hagi servit per denunciar les retallades o les mancances que hem patit o patim, el cos de mossos d’esquadra i la resta de funcionaris de Catalunya.

Segon.- Com a organització sindical representativa no hem tingut mai cap inconvenient en fer accions reivindicatives en solitari o amb qui s’hi ha volgut adherir, tal i com així vam fer amb les concentracions del 8 i el 21 de març de l’any 2017, o fins i tot afegir-nos a d’altres convocades per altres centrals sindicals a nivell autonòmic o estatal en defensa per exemple, de la jubilació anticipada.

És per tots sabut que a dia d’avui, la nostra organització sindical està duent a terme i encara que sigui en solitari, diferents campanyes per denunciar la manca d’efectius que ens té a dia d’avui #sotamínims, o per assolir un increment de les hores extraordinàries per #UnesHoresExtresDignes o també per retirar el Q10 de trànsit #ForaelQ10.

Tercer.- Per tant, la nostra organització sindical continuarà estant, tal i com així ho porta fent històricament, en aquelles accions  reivindicatives que, a més de respectar la legalitat vigent (faltaria més), no provoquin una fractura interna del nostre col·lectiu.

Quart.- Aprofitant aquest mateix comunicat, des del SAP-FEPOL esperem quelcom més que un correu electrònic dels dirigents de MosS.O.S. A l’efecte creiem que cal conèixer-vos, posar-vos cara i intercanviar les respectives opinions sobre quin ha de ser el camí a seguir. La nostra, sempre ha estat una organització oberta i amb la qual, fins i tot des de la diferència d’opinions, s’han pogut debatre les qüestions i arribar a acords en benefici del col·lectiu.

Número de comunicat:
C-134/2018
Data: 
23/08/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend