Conflicte col·lectiu: concentració 17 de setembre del 2018!

Després de la primera reunió mantinguda a dia d'avui amb el moviment MosS.O.S i la resta d'organitzacions sindicals, convoquem a tot el col·lectiu a concentrar-se davant les portes del Departament d'Interior el proper 17 de setembre.

Barcelona, 30 d’agost del 2018.-

Avui, 30 d’agost ha tingut lloc la primera reunió entre MosS.O.S i les organitzacions sindicals del cos de mossos d’esquadra.

Des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL)valorem molt positivament tant la forma com el to en el qual ha concorregut la reunió. Una reunió on ha quedat palès l’estat de crispació dins del qual està immers el cos de mossos d’esquadra.

A l’efecte s’ha decidit per unanimitat obrir el conflicte col·lectiu del cos de mossos d’esquadra. Vist que a dia d’avui no es pot garantir el Sistema de Seguretat Pública de Catalunya i que les condicions laborals del nostre col·lectiu són del tot inadmissibles, el cos de mossos d’esquadra diu PROU!

Per tant, juntament amb el moviment MosS.O.S i la resta d’organitzacions, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) convoca a tot el col·lectiu a concentrar-se davant les portes del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya en la propera convocatòria del Consell de la Policia.

 

CONCENTRACIÓ DEL COS DE MOSSOS D’ESQUADRA.

LLOC: Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya.

Carrer Diputació número 355.

DIA: 17 de setembre del 2018

HORA: 8:00 h

Des de la nostra organització convoquem a tot el col·lectiu a la concentració convocada per fer evident el malestar per la situació actual. Una situació insostenible que el Govern ha de prendre nota i millorar. No fer-ho és actuar amb una total irresponsabilitat política.

Número de comunicat:
C-135/2018
Data: 
30/08/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend