El 17-S no podem fallar! Ens ho devem. Hi hem de ser!

El dia 17 els membres del cos de mossos d'esquadra estem convocats. Farem pública i evident la nostra situació. No podem fallar i estem segurs que no fallarem

Barcelona, 7 de setembre del 2018.-

El proper dia 17, els membres del cos de mossos d’esquadra, des de les 08:00 hores del matí i fins la finalització del Consell de la Policia, estem citats davant les portes del Departament d’Interior.

Tenim una cita! I no podem fallar! I no fallarem perquè la del 17 de setembre és una concentració per denunciar i fer evident la penosa situació que el nostre col·lectiu porta aguantant des de fa molt temps.

La manca d’efectius, a més de no garantir la seguretat pública de Catalunya, avui tampoc pot garantir la seguretat dels efectius policials que esteu treballant. A més, el deute que el Departament d’Interior acumula, amb l’impagament de l’ÀGORA i les eleccions al Parlament, ha de fer-se efectiu. I també farem evident perquè no, la vergonyosa situació que una hora extraordinària és més barata que una ordinària.

Així mateix, el mateix 17 de setembre el nostre col·lectiu ha d’enviar un missatge clar a la resta de Departaments del govern que tenen l’obligació i són competents de retornar-nos tots aquells drets que ens van ser retallats! Els Departaments d’Economia i Funció Pública també són responsables d’aquesta situació i a ells també cal enviar un missatge molt clar.

Per tant la del 17-S, lluny de ser una concentració polititzada, ha de ser una concentració que faci evident a ulls de l’opinió pública, que avui és una necessitat millorar les condicions (també de material i uniformitat) del cos de mossos d’esquadra. Un cos que  des de fa molt està exposat a un estrès i a un sobreesforç enorme i que ja ha dit PROU!

Companyes i companys ens ho devem! Hi ha una part del col·lectiu que s’ha mogut i que, organitzat en el moviment (MosS.O.S) ha promogut fer aquest acte. Un acte amb unes reivindicacions lògiques, lícites i que estan legitimades i que per tant, faran que el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) estigui al seu costat.

Número de comunicat:
C-137/2018
Data: 
07/09/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend