Ja n’hi ha prou!

Encara hi ha determinats mitjans de comunicació que insisteixen en la politització del cos de mossos d'esquadra. Des del Sindicat Autònom de Policia volem deixar clar que la Policia de Catalunya no un cos totalment apolític i neutral.

Barcelona, 30 d’ag0st del 2018.-

Des de SAP-FEPOL fa temps que ho venint denunciant. Malgrat tot, sembla que res no atura el desig de determinats mitjans de comunicació d’instrumentalitzar el Cos de Mossos d’Esquadra, que es regeix pel principi de neutralitat política. Tornem a recordar que el CME és un cos APOLÍTIC i NEUTRAL i les seves actuacions es regeixen per principis legals i no partidistes.

Arran de  la polèmica generada  amb els llaços grocs hem tornat a veure com el relat que alguns volen construir està enfocat a crispar i a  generar violència i odi. Com a societat europea, que valora els drets humans, no ens ho podem permetre. Denunciem el fet de no donar-nos veu en els mitjans de comunicació quan no va en consonància amb el relat que volen transmetre. Demanem que es deixi d’instrumentalitzar el nostre cos per poder treballar sense pressions afegides. Instem a la ciutadania a mantenir la pau social i evitar qualsevol brot de violència malgrat les provocacions, vinguin d’on vinguin.

Qualsevol incitació a l’odi o la violència  no ha de ser menystingut i, d’una manera contundent,  ha de ser denunciat i neutralitzat.

Que li quedi clar a tothom que ELS MOSSOS NO SOM UNA POLICIA POLÍTICA.  NO SEGUIM DIRECTRIUS POLÍTIQUES!.

Malgrat les declaracions que només fomenten el desprestigi del nostre cos, continuarem treballant per la ciutadania, com a servidors públics que som, havent-nos guanyat el seu respecte a través de la professionalitat mostrada en les actuacions del CME. Ja n’hi ha prou!.

Número de comunicat:
C-136/2018
Data: 
07/09/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend