Demà 18 de setembre concentració a les portes de treball

Després de la concentració feta avui al Departament d'Interior, SAP-FEPOL es concentrarà demà a les portes del Departament de Treball, davant la convocatòria de la reunió de la Mesa General de la Funció Pública

Barcelona, 18 de setembre del 2018.-

Avui el cos de mossos d’esquadra ha dit prou! Avui el col·lectiu s’ha concentrat a les portes del Departament d’Interior per reivindicar millores de les nostres condicions laborals i el retorn dels drets, que fa anys ens han estat retallats.

A l’efecte, la nostra organització sindical vol felicitar al col·lectiu pel comportament mostrat durant tota la jornada reivindicativa d’avui, així com també al moviment mosS.O.S.

Però tal i com hem manifestat a la sortida de la concentració, demà també és un dia important per al cos de mossos d’esquadra. I ho és perquè es convoca la Mesa General de la Funció Pública, encarregada de retornar aspectes tant importants com entre d’altres, les pagues extraordinàries del 2013 -2014, l’increment retributiu 2018, el FAS i la complementació del 100% de les retribucions a partir del primer dia en casos d’incapacitat temporal.

 CONCENTRACIÓ DEPARTAMENT DE TREBALL

Dia: 18 de setembre del 2018.

Hora: 11:00 hores

Lloc: Carrer Sepúlveda número 148 – 150 de Barcelona

Demà, 18 de setembre SAP-FEPOL assistirà a la concentració convocada pels sindicats amb representació a la Mesa General de la Funció Pública i animem al nostre col·lectiu a donar-hi recolzament.

Data: 
17/09/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend