Reunió de la Comissió Permanent de Segona Activitat de 20 de setembre

Ahir 20 de setembre va tenir lloc la darrera Comissió de Segona Activitat (COPSA) del cos de mossos d'esquadra. En aquesta reunió s'hi han tractat qüestions relatives als llocs de segona activitat i als llocs de suport bàsic no policial.

Barcelona, 21 de setembre del 2018.-

En data 20 de setembre s’ha reunit la Comissió Permanent de Segona Activitat (COPSA) del cos de mossos d’esquadra, la qual es fa cada tres mesos. A continuació us fem un resum dels temes tractats.

Llocs de Segona Activitat.

  • A data d’avui hi ha un total de dos-cents cinquanta-set (257) agents del CME en la situació administrativa de la Segona Activitat. D’aquests, cent cinquanta-quatre (154) són per causes mèdiques i cent tres(103) són per edat.
  • S’estan tramitant 87 expedients més, el que donaria un total de 344 agents en la situació administrativa de Segona Activitat
  • Des de SAP-FEPOL hem demanat que s’obri la possibilitat de fer un Concurs General, possiblement no necessari del tot ara, però prioritari per d’aquí a 5 anys, ja que podem passar dels actuals 344, a un miler aproximadament.
  • Des de SAP-FEPOL hem demanat, tal i com preveu el Decret 248/2008, en el seu article 2.4, que es doni compliment i que es demani a Funció Pública un reglament que reguli, en cas que un agent ho demani, poder desenvolupar la Segona Activitat fora del Departament d’Interior. Fins avui aquest Reglament no s’ha demanat mai a Funció Pública.
  • A data d’avui tenim cent quaranta-vuit (148) llocs de suport tècnic ocupats. Cent trenta-cinc (135) Tècnics Bàsics, dotze (12) Tècnic Intermedi i un (1) Tècnic Superior.

Llocs de Suport No Policial

  • S’estan tramitant vint-i-vuit (28) expedients més.
  • Des de SAP-FEPOL hem demanat la possibilitat que es pugui fer altres tasques fora del Departament d’Interior per les quals l’agent estigui qualificat.
  • Des de SAP-FEPOL hem demanat que les vacances, que han caducat i no s’han pogut gaudir com a conseqüència de la tardança de la resolució de l’expedient, siguin retribuïdes per l’administració.

Aquests han estat els punts tractats en aquesta Comissió. Ja sabeu que qualsevol dubte que tingueu sobre segones activitats us podeu posar en contacte amb la nostra organització sindical.

Número de comunicat:
C-146/2018
Data: 
21/09/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend