Ho hem aconseguit: es comencen a fer els amidaments dels guants de motorista

Després que la Inspecció de Treball (a denúncia del SAP) instés a l'Administració a dotar als especialistes, de guants professionals per a motoristes, ja s'han començat a fer els amidaments per posteriorment començar-los a repartir.

Barcelona, 25 d’octubre del 2018.-

El mes de juliol, el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) va informar que la nostra organització sindical havia aconseguit la dotació per als efectius de l’especialitat de guants de motorista professional. A l’efecte es va iniciar la licitació de 1400 guants d’estiu i de1400 guants d’hivern. Ara, els diferents sectors de trànsit ja estan prenent la mida a tots els efectius, per un cop presa iniciar el repartiment dels guants. Esperem que no es trigui gaire a repartir-los.

Han estat anys durs, en els quals la Secretaria de Trànsit del SAP-FEPOL ha estat treballant entre despatxos, reclamant  en reunions frustrants, el material i la uniformitat més eficient i segura possible. Anys de visites diàries als sectors on, generalment, rebíem cares de resignació, incredulitat i frustració com a resposta. Però no ens hem rendit! Ja els tenim!

La nostra organització sindical torna a posar FETS sobre la taula. Fets com els del nomenclàtor, com els de la molt propera implantació del nostre escut d’especialitat (el del Juanma) o com el de la immediata substitució del Q10 pel Q5 a inicis del proper any policial. I n’han de venir més! Hores extraordinàries, vehicles logotipats amb pintura d’alta visibilitat, la gorra tipus beisbol, etcètera.

Sabem que queda molta feina a fer. Moltíssima! I ara no és moment d’aturar-nos. És el moment d’agafar un nou impuls i continuar lluitant per aconseguir tot allò que ens demaneu i que necessitem. Per això sou peça clau en la nostra acció sindical.

Per altra banda, SAP-FEPOL vol agrair la col·laboració de la Unió Internacional de Defensa de Motociclistes (IMU), amb qui tenim conveni de col·laboració per l’assessorament tècnic que ens ofereixen en les nostres reivindicacions Un assessorament que ha estat bàsic per aconseguir una demanda històrica com la dels guants.

Així mateix, també volem reivindicar el paper clau que ha tingut la Secretaria de Trànsit de la nostra organització:

    • Perquè hem estat l’ÚNIC sindicat que incansablement ha estat lluitant darrera d’aquesta peça de seguretat, denunciant-ho any rere any allà on ha calgut.

    • Perquè com hem dit, fins i tot per aconseguir-ho hem denunciat davant la Inspecció de Treball de la Seguretat Social la lamentable situació a la qual us veieu sotmesos tots els especialistes amb la dotació d’uns guants impropis per al desenvolupament de les vostres tasques.

  • I perquè ha estat aquesta denuncia el desllorigador de tot plegat, obligant la Inspecció de Treball a l’Administració a dotar-nos d’uns guants de motoristes professionals a més, d’obligar-la a tenir en compte la vostra opinió, en la Comissió de Material.

Per tant, novament SAP-FEPOL torna a estar a l’alçada i tornem a demostrar que som el sindicat de referència a l’especialitat de trànsit. L’únic sindicat que aconsegueix millorar les condicions dels i de les especialistes de trànsit en particular, i de tot el cos en general.

Número de comunicat:
C-165/2018
Data: 
25/10/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend