La proposta per tornar les pagues extraordinàries són un insult a tota la funció pública

Pretendre retornar en vuit anys unes pagues extraordinàries que mai se'ns haurien d'haver sostret és un autèntic insult a tota la Funció Pública.

Barcelona, 1 de novembre del 2018.-

Ahir, el Govern de la Generalitat en la darrera Mesa General va fer públiques la seva proposta, per retornar a tots els funcionaris de Catalunya, les dues pagues extraordinàries del 2013 i 2014.

A l’efecte, el Govern pretén retornar-nos les pagues del 2013 i del 2014 a vuit anys vista, tornant un 10% el 2019, un 20% el 2020, un 35% el 2021 i un 35% el 2022, tot corresponent a la del 2013.

En relació a la del 2014 el Govern vol retornar-nos (allò que ja hauria de ser nostre i que mai ens haurien d’haver espoliat) un 25% cada any del 2023 al 2026.

Des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) considerem aquesta proposta un autèntic insult i una absoluta manca de respecte a tota la funció pública. L’actitud del Govern de la Generalitat és totalment insultant vers els seus treballadors i les seves treballadores.

Per tant la nostra organització sindical, tal i com així ja va fer en la concentració del passat 18 de setembre, continuarà recolzant i participant, en les accions que des dels sindicats representats a la Mesa General de la Funció Pública es proposin, ja que entenem la necessitat també de fer accions conjuntes.

Tots els funcionaris i funcionàries de la Generalitat han fet un esforç considerable en els darrers anys. Però especialment el cos de mossos d’esquadra continua patint una acarnissada política de retallades que, malgrat haver sortit de la crisi, el Govern ens continua aplicant.

El cos de mossos d’esquadra està #sotamínims per la manca d’efectius que patim, les nostres condicions laborals són penoses i la manca de material és evident (amb un uniforme que és el mateix de fa 25 anys). Però el més preocupant és que el Govern no dona símptomes d’apropar-se als seus treballadors.

Per tant, cal continuar lluitant! Amb noves propostes i amb noves mesures que, amb la seva contundència, facin reflexionar a un Govern que des de fa anys, té als seus treballadors abandonats.

Número de comunicat:
C-168/2018
Data: 
01/11/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend