19-N concentració davant del Consell de la Policia pel retorn dels drets retallats

El proper 19 de novembre, davant d'una nova sessió del Consell de la Policia, es convoca a tot el col·lectiu a concentrar-se davant les portes del Departament d'Interior. A les 20:00 hores del dia anterior, començarem a vetllar el Departament d'Interior.

Barcelona, 23 de novembre del 2018.-

El moviment mosS.O.S. i els sindicats CAT, CSIF, SAP, SME, SPC i USPAC; CONVOQUEN a tots els membres del CME a una concentració massiva pel pròxim CONSELL DE POLICIA el proper 19/11/2018.

PER PRIMER COP A LA HISTÒRIA DEL COS, la majoria dels SINDICATS CAMINEN UNITS per defensar el cos i denunciar les greus mancances i retallades de drets laborals i econòmics, la INDIGNITAT amb la qual treballem diàriament i com tibem d’un cos policial a costa del nostre SACRIFICI i d’un plus d’implicació personal que l’administració ni té en compte ni recompensa de cap manera. UNA ADMINISTRACIÓ QUE NO ESCOLTA A LA SEVA POLICIA.

mosS.O.S. i sindicats han picat a les portes dels polítics i a la premsa que els ha volgut escoltar, que han volgut conèixer les nostres misèries i vergonyes professionals. La nostra realitat diària. Tots han estat avisats que n’ESTEM FARTS.

Del Consell de la Policia del dia 19/11/18 S’HA DE SORTIR AMB MILLORES CONCRETES i un compromís ferm i ACOTAT EN EL TEMPS de treballar la resta de punts que quedin pendents.

NO ENS PRENDRAN MÉS EL PÈL. ELS MOSS@S HEM ARRIBAT AL LÍMIT, i diu la dita que QUI AVISA NO ÉS TRAÏDOR…

Ens limitarem a queixar-nos al servei o en un canal de telegram? ARA ÉS EL MOMENT QUE TOTS HI SIGUEM!! Hem de fer MOLT SOROLL, que surti a tot arreu, que tothom sàpiga el que ens han fet i EL QUE ENS ESTAN FENT, que PASSIN VERGONYA. Que com a moss@s MAI PUGUEM DIR que no hem fet suficient pressió com per moure l’immobilisme de l’administració. COMPANYS SI FRACASSEM NO HI HAURÀ UN ENDEMÀ.

Farem guàrdia davant de la Conselleria d’Interior des de les 20,00 h. del diumenge 18/11/18 amb una CONCENTRACIÓ MASSIVA a la FRESCAfins a la finalització del CONSELL l’endemà.

DEMANEM que de les 10 a les 12 h del dilluns  TOTHOM HA D’ESTAR DAVANT D’INTERIOR!!

Vestits de negre en senyal de dol, sense símbols-banderes-consignes-càntics polítics o sindicals.

 

Data: 
12/11/2018


Send this to a friend