Arxivada la principal Informació Reservada oberta per les actuacions de l’1 d’octubre

Després que la Direcció General de la Policia obrís d'ofici una informació reservada com a conseqüència dels informes del CNP i de la GC, aquesta ha estat arxivada definitivament

Barcelona, 16 de novembre del 2018.-

Des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) podem anunciar que la principal Informació Reservada oberta per la Direcció General de la Policia, en relació a les actuacions dutes a terme pel cos de mossos d’esquadra durant l’1 d’octubre del 2017, ha estat definitivament arxivada.

Recordem que aquesta Informació Reservada (número 110/2017) va ser oberta d’ofici per la Direcció General de la Policia, com a conseqüència dels informes realitzats pel Cos Nacional de Policia i per la Guàrdia Civil, contra actuacions d’alguns membres de la Policia de la Generalitat.

Així doncs, després que els serveis jurídics de la nostra organització sindical hagin assistit a la major part dels mossos afectats, podem  dir que s’han complert les expectatives amb l’arxiu de la IR.

Ara esperem que l’altra Informació Reservada oberta (número 116/2017) i que correspon a les manifestacions i declaracions fetes per membres del cos de mossos d’esquadra en mitjans de comunicació en relació al mateix 1 d’octubre, sigui també arxivada en breu.

Per tant, des de la nostra organització sindical volem felicitar a tots els actors que han participat en la defensa d’aquesta causa i, com no podria ser d’una altra manera, SAP-FEPOL continuarà lluitant, mitjançant una ferma defensa, per tal que totes les persones encausades en els procediments penals siguin absoltes, tal i com així hem aconseguit fins ara.

Número de comunicat:
C-175/2018
Data: 
16/11/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend