SAP-FEPOL denuncia una mala imputació dels AP a l’ARRO Metro Nord i l’Administració rectifica

L'Administració imputava permisos d'assumptes personals de 12 hores, malgrat la jornada sobre la qual es demana el permís era de deu.

Mollet, 16 de novembre del 2018.-

La Secretaria d’Ordre Públic del SAP-FEPOL va ser informada pels efectius destinats a l’Àrea de Recursos Operatius de la RP Metropolitana Nord que, en relació al gaudiment dels permisos per assumptes personals, l’Administració estava fent una mala imputació.

I és que, després que aquesta ARRO se’ls canviés l’horari i passessin a fer jornades de deu hores, per contra de les dotze que fins fa ben poc es feien, es va començar a detectar una mala imputació horària sobre els permisos d’assumptes personals.

Concretament, la mala imputació consistia en imputar dotze hores de gaudiment del permís d’assumpte personal, malgrat la jornada planificada i sobre la qual es demanava absentar-se, era de deu.

Per tant, vista aquesta mala imputació ràpidament la nostra organització sindical va presentar un escrit denunciant aquests extrems, més quan havent intentat solucionar-ho prèviament, el servei d’administració atribuïa aquesta mala imputació (impossible d’evitar segons semblava) al sistema informàtic.

Doncs bé! La resposta a l’escrit presentat ha estat immediata, ja que en tant sols unes hores, el servei d’administració ens ha comunicat que el problema ja ha estat arreglat i que la imputació dels permisos d’assumptes personals ja serà de les mateixes hores que la jornada planificada.

Per tant, des de la nostra organització sindical celebrem que finalment s’hagi pogut solucionar aquesta qüestió, tot recordant als efectius, que estiguin pendents de la correcta imputació dels permisos que ja s’han gaudit després de l’aplicació del canvi horari.

 

Número de comunicat:
E-153/2018
Data: 
16/11/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend