Nou acte de protesta: informem al ciutadà que no som efectius suficients

Nova acció conjunta la que demà mosS.O.S i sindicats representatius del cos de mossos d'esquadra realitzarem a la ciutat de Barcelona.

Barcelona, 20 de novembre del 2018.-

Demà 21 de novembre, el col·lectiu de mosS.O.S i les organitzacions sindicals farem un pas més en les nostres reivindicacions. Un nou pas per denunciar la greu situació que pateix el cos de mossos d’esquadra i que impedeix que a dia d’avui, puguem garantir com ens agradaria la seguretat ciutadana.

El lloc escollit per realitzar la nostra acció serà la Sagrada Família, un punt emblemàtic de la ciutat de Barcelona, on repartirem díptics informatius alertant que el cos de mossos d’esquadra, amb l’actual manca d’efectius, mereix una inversió econòmica que pal·liï les conseqüències negatives que aquesta situació està provocant.

Delegats sindicals i membres de mosS.O.S repartirem un díptic en diferents idiomes i un codi QR, amb el qual informarem a tota la ciutadania i als turistes que ens visiten, que els delictes a la ciutat comtal s’han incrementat un 19% en relació a l’any passat.

No és de rebut el tracte que els nostres responsables polítics estan tenint amb la seva policia. Una policia, membres de la qual carreguen sobre les seves esquenes el pes i la responsabilitat de l’actual situació. Una situació però, que no l’hem generada nosaltres.

Així mateix, en aquest díptic, també hi constaran les mesures que des dels sindicats representatius i des del moviment considerem necessàries aplicar i que no són altres que l’aprovació d’una bossa d’hores estructurals i per suposat, un increment del preu de l’hora extraordinària la qual, a dia d’avui està per sota de l’ordinària.

Per tant, amb aquesta nova acció (en la qual hi estaran presents mitjans de comunicació) hem de fer veure al Departament d’Interior, però especialment també al Departament d’Economia, que el cos de mossos d’esquadra necessita una injecció econòmica important, sense la qual no podrem millorar el dret que tenen tots els ciutadans i ciutadanes a tenir una seguretat pública de qualitat.

 

Data: 
20/11/2018


Send this to a friend