El Jutjat admet a tràmit la demanda interposada per SAP-FEPOL pel baix preu de l’hora extraordinària

El jutjat contenciós administratiu 3 de Barcelona i la Inspecció de Treball de la Seguretat Social han admès a tràmit la demanda interposada per SAP-FEPOL contra el Departament d'Interior pel baix preu de l'hora extraordinària

Barcelona, 27 de novembre del 2018.-

El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL), després que el Departament d’Interior i la Direcció General de la Policia no hagin atès en la via de la negociació, l’increment del preu de l’hora extraordinària, ha decidit demandar aquesta irregularitat davant del Jutjat Contenciós Administratiu.

Així mateix, per pressionar encara més a l’Administració i per tal d’esgotar totes les vies possibles, la nostra organització sindical també ha presentat denúncia davant la Inspecció de Treball de la Seguretat Social.

A tal efecte, el Jutjat Contenciós Administratiu número 3 de Barcelona, en data de 18 d’octubre ha acceptat a tràmit la demanda presentada per la nostra organització i conseqüentment ja ha obert el corresponent procediment abreujat.

Per la seva banda, la Inspecció de Treball de la Seguretat Social ja ha instat a l’Administració a aportar tota la documentació necessària que desvirtuï la nostra denúncia.

Per tant, amb l’admissió a tràmit de la nostra demanda, s’inicia la via judicial per intentar resoldre una situació que fins ara, no ha estat possible acordar per la via de la negociació.

Novament, la nostra organització es veu obligada a portar davant la justícia a l’Administració, en defensa dels interessos dels membres del cos de mossos d’esquadra.

Ho vam fer per a què se’ns reconegués el dret de la paga extraordinària del 2012 i vam guanyar. Ho vam fer  pel reconeixement dels dies d’assumptes personals per antiguitat i vam guanyar! Ho vam fer també pel reconeixement de les compatibilitats dels membres del CME i vam guanyar. I ho vam fer per tenir el dret que s’implementi el 100% de les retribucions dels 18 als 24 mesos de baixa i vam guanyar.

Ara ho hem fet pel reconeixement d’unes hores extraordinàries dignes. Només el temps ens dirà si, com a les anteriors ocasions, SAP-FEPOL torna a tenir raó!

Número de comunicat:
C-178/2017
Data: 
27/11/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend