En defensa del nostre col·lectiu: seguim!

El 21 de novembre es va dur a terme la darrera acció reivindicativa. Continuem fent pública la nostra situació

Barcelona, 27 de novembre del 2018.-

El passat 21 de novembre, membres del moviment mosS.O.S, juntament amb els sindicats representatius del cos de mossos d’esquadra, vam realitzar la darrera acció de protesta per denunciar l’actual situació del cos de mossos d’esquadra.

Una acció consistent en repartir díptics informatius als turistes que visitavenla Sagrada Família de Barcelona, amb la qual deixàvem en evidència que a dia d’avui, amb l’actual manca d’efectius que pateix el cos, les mosses i els mossos d’esquadra no podem garantir (tal i com ens agradaria) el servei públic de seguretat.

Des de les organitzacions sindicals participants i des de mosS.O.S valorem positivament aquesta acció. Cal tenir present que, dins les possibilitats que el nostre col·lectiu té per realitzar accions reivindicatives, la realitzada davant la Sagrada Família, juntament amb la de no realització d’hores extres, ha aconseguit fer el que preteníem fer  i que no és altra cosa que deixar palès, a ulls de la societat catalana, que el cos de mossos d’esquadra no pot continuar amb l’actual situació.

Per tant, en relació a la campanya de No fer hores extres, us demanem que seguim tal i com fins ara. Us demanem un esforç més! Alhora ja avancem que, en cas que les negociacions segueixin en via morta, mosS.O.S i sindicats tornarem a repartir díptics en llocs emblemàtics i estratègics de Catalunya (us informarem dels nous moviments).

Així mateix, en relació a la convocatòria de VAGA convocada per al proper dia 12 de desembre, moviment i sindicats, tot i que el cos de mossos no té aquest dret que sí tenen la resta de treballadors, recolzarem i ens afegirem als actes que s’organitzin.

En resum: Seguim! Seguimperquè la nostra intenció, com així ja hem manifestat en comunicats anteriors, és obligar a la casa a seure i negociar veritables mesures en benefici dels membres d’un cos, que està essent maltractat pels seus responsables polítics.

Seguim perquè només així pressionarem a un Govern que ha d’escoltar la seva policia. Seguim perquè només així assolirem els nostres objectius i seguim perquè no fer un gir en benefici dels drets laborals del cos, significarà incrementar un conflicte que farem encara més evident a ulls de la nostra societat.

Cal que el Departament d’Interior i el Govern de Catalunya prenguin nota i tinguin en compte les nostres demandes, les quals van orientades clarament a assolir un servei públic de qualitat.

Data: 
27/11/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend