SAP-FEPOL et facilita l’eina per calcular els mèrits del concurs general

La nostra organització sindical posa a disposició de tot el col·lectiu d'una fulla excel per calcular els mèrits en el proper concurs general

Barcelona, 30 de novembre del 2018.-

En data de 29 de novembre del 2018 s’ha publicat el concurs general per a la provisió de llocs de treball de la categoria de mosso/a i caporal/a. Una de les qüestions que més preocupen als qui participeu és el càlcul dels mèrits que tindreu en el proper concurs per poder veure així, la possibilitat d’assolir la plaça definitiva per la qual concurseu.

El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) per tal de facilitar-vos aquest càlcul ha realitzat un full excel que posa a disposició de tot el col·lectiu, per poder així calcular els mèrits que tindreu en el proper procés.

Per tal de descarregar el full excel podeu clicar en l’enllaç pdf adjuntat al peu de la noticia i, un cop descarregat, clicant a “solo lectura” podreu accedir a l’eina que posem a la vostra disposició.

Des de la nostra organització sindical us recordem que els qui vulgueu participar en el proper concurs general teniu temps per presentar les vostres sol·licituds fins el proper 21 de desembre (inclòs).

Data: 
30/11/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend