MosS.O.S i sindicats convoquem al col·lectiu a la manifestació del proper dia 12-D a Barcelona

El moviment mosS.O.S i les organitzacions sindicals del cos de mossos d'esquadra convoquem a tot el col·lectiu a la manifestació del proper dia 12 de desembre que tindrà lloc a la ciutat de Barcelona

Barcelona, 3 de desembre del 2018.-

El moviment mosS.O.S., les associacions i els sindicats sotasignats (la majoria de l’escala bàsica a l’escala superior) us CONVOQUEM a tots a la manifestació de la funció publica del proper dimecres 12/12/18 a la ciutat de Barcelona.

No tenim reconegut el dret a vaga i les diverses accions realitzades no han estat escoltades. L’immobilisme de la Conselleria s’ha perpetuat i ni tan sols existeix una negociació, la resposta sempre ha estat que no tenen la clau del cofre de la Conselleria d’Economia. Amb la darrera vaga de metges s’ha fet palès que únicament amb una convocatòria de vaga i paralització d’un servei bàsic, l’Administració obre la caixa i retorna els diners i els drets laborals espoliats.

Els moss@s hem demostrat ser professionals de primer ordre, fent un sacrifici personal permanent que va més enllà del deure professional i anant a treballar sense estar en les millors condicions físiques coneixedors que amb la manca d’efectius TOTHOM ÉS NECESSARI per donar cobertura als companys. Un sacrifici que ha comportat un desgast que ja és hora que sigui recompensat amb el retorn de tot allò espoliat.

Data: 
03/12/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend