Farts!

Nou comunicat emès per totes les organitzacions sindicals representatives del cos de mossos d'esquadra i el moviment mosS.O.S

Sí, amb aquest títol iniciem aquest comunicat, perquè simplement estem FARTS!

La setmana passada tots els Secretaris Generals i Consellers dels Sindicats CAT, SAP, SEIME, SICME, SME, SPC i USPAC, representatius dels Cos de Mossos d’Esquadra, amb el suport dels Sindicats C-SIF i COPCAT, van demanar la convocatòria urgent del Consell de la Policia amb un únic punt a tractar, el “Conflicte col·lectiu de treball en el Cos de Mossos d’Esquadra”.

Tal com diu la pròpia normativa del Consell, avui dia 5 de desembre ens hauríem d’haver reunit i no només no ho hem fet, sinó que l’Administració ni s’ha dignat a respondre’ns, saltant-se la seva pròpia normativa. És per això que volem mostrar-los la nostra més gran indignació.

I per això els hi diem que estem FARTS.

FARTS del menyspreu continu al col·lectiu!
FARTS de la manca de negociació col·lectiva de l’Administració!
FARTS que els mossos i les mosses sempre siguem els últims en tot!
FARTS de veure com altres col·lectius aconsegueixen millores i nosaltres res!FARTS de les engrunes que ens van proposar i vendre com a “millores”

Companyes i Companys, no ens queda un altre camí que lluitar, no ens queda més opció que guanyar el pols a l’Administració, tal com han fet altres col·lectius, per això us demanem el següent:

Continueu sense fer hores extres, els hi estem fent molt de mal!

El dia 12 de desembre us volem a tots al carrer!

Hem de fer-nos respectar novament, hem de cridar tan fort que ens hauran d’escoltar vulguin o no!

COMPANYS/ES, SENSE VOSALTRES NO TENIM FORÇA, mosS.O.S. som TOTS!

Data: 
05/12/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend