Conseller vostè no ens representa: dimiteixi!

Després dels fets ocorreguts ahir a Girona i Terrassa i després de les declaracions del Conseller Busch, des de la nostra organització sindical en demanem la dimissió

Barcelona, 7 de desembre del 2018.-

Després d’escoltar amb indignació les últimes declaracions del conseller d’Interior, on afirma sense embuts que els companys de la ARRO i la BRIMO no van seguir els protocols ahir durant les càrregues a Girona i Terrassa, i avança que no li tremolarà el pols per fer fora alguns agents de la BRIMO, la nostra organització diu PROU.

Estem cansats de veure com qüestiona cadascuna de les actuacions dels nostres companys. Sempre hem demanat la despolitització del cos de mossos d’esquadra, i exigim no ser instrumentalitzats amb finalitats polítiques.

Honorable conseller: els mossos som la segona institució millor valorada de Catalunya. Els agents de la ARRO i de la BRIMO que treballen per al seu departament estan farts de veure fiscalitzada la seva feina i, sigui dit de pas, no faci res per aturar els actes violents. Estem farts de veure’l fent declaracions als mitjans on qüestiona cadascuna de les actuacions dels nostres companys i companyes.

Perquè li quedi clar: els mossos d’esquadra no som una policia política. I vostè, com a màxim representant, és qui més hauria de defensar la honorabilitat i la professionalitat dels més de 16.000 agents que cada dia es posen l’uniforme per defensar els drets i llibertats de la ciutadania.

Així mateix, és inacceptable que el Molt Honorable president de la Generalitat també situï en l’eix del debat polític a una policia que sempre ha destacat per la seva escrupolosa neutralitat. Les pressions exercides per tal que es reformi la cúpula d’interior són inadmissibles.

Vostè, senyor Buch, ha traspassat tots els límits. Serà tristament recordat com el conseller que més ha menystingut el cos de mossos d’esquadra.

Ni representa a aquesta policia, ni la mereix!

Número de comunicat:
C-184/2018
Data: 
07/12/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend