SAP-FEPOL dona suport a la vaga convocada per tota la funció pública catala pel proper 12-D

La nostra organització sindical assegura que, en cas que el cos de mossos d'esquadra tingués reconegut el dret, secundaria de manera majoritària la vaga convocada pel proper dia 12 de desembre.

Barcelona, 10 de desembre del 2018.-

El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) donarà suport a la vaga convocada pel proper 12 de desembre a tota la funció pública catalana. Tot i que els membres del cos de mossos d’esquadra no tenim reconegut el dret a vaga, la nostra organització convoca al col·lectiu a manifestar-se el proper dimecres, juntament amb la resta de persones treballadores de la Generalitat.

El proper dimecres tornarem a reclamar la devolució de les pagues extraordinàries del 2013 i del 2014 i denunciarem, juntament amb els sindicats convocants de la vaga (CC.OO i UGT) que els de la Generalitat, som els únics funcionaris públics de l’estat que encara no les hem cobrades.

L’aturada del sector públic del proper 12 de desembre és conseqüència de l’immobilisme i la manca de compromís d’un govern que pretén incomplir el seu compromís per retornar les pagues extraordinàries.

Les treballadores i els treballadors públics ni podem, ni seguirem suportant sobre les nostres esquenes, el pes d’una crisi que poc a poc hem anat superant. És per això que, davant l’actual context de creixement econòmic, el retorn de les pagues extraordinàries, però també, de la resta de drets que encara falten recuperar, ha de ser la primera mesura que el Govern hauria d’haver previst.

Per tots aquests motius, SAP-FEPOL comparteix les legítimes reivindicacions que han motivat aquesta vaga i afirmem que, malgrat que els policies i les policies no tenim reconegut aquest dret, en cas de tenir-lo, estem convençuts que el cos de mossos secundaria la vaga de manera majoritària.

Per tant, la nostra organització sindical, tal i com ja hem fet amb comunicats conjunts, convoquem a tot el nostre col·lectiu a participar en la manifestació de proper dia 12 de desembre a les 17:30 hores Plaça d’Antonio López de Barcelona), quedant 30 minuts abans i vestits d’escrupolós negre al punt indicat a la fotografia que acompanya aquest comunicat.

Així mateix no volem desaprofitar l’oportunitat per condemnar la prohibició que avui ha manifestat el Departament d’Interior respecte la prohibició de deixar arribar a la manifestació fins a les portes del Parlament

Número de comunicat:
C-186/2018
Data: 
10/12/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend