Demà a les 16:00 tothom al Departament d’Economia

MosS.O.S i sindicats convoquem a tot el col·lectiu a concentrar-se davant les portes del Departament d'Economia mentre es produeixi la reunió.

Barcelona, 11 de desembre del 2018.-

Avui, els sindicats i el moviment mosS.O.S ens hem concetrat davant les portes del Departament d’Economia de Barcelona. D’aquesta concentració s’ha tret el compromís d’Economia, per reunir-nos demà mateix amb el Secretari General.

És per això que mosS.O.S i sindicats, després de desconvocar-se la manifestació de demà, s’ha decidit convocar una concentració mentre duri la reunió, la qual està prevista a les 16:30 i on sha demanat també l’assistència del Secretari General del Departament d’Interior.

Per tant, CONVOQUEM a tot el col·lectiu a concentrar-se massivament demà a les portes del Departament d’Economia, ubicada a la Rambla de Catalunya número 19-21 de Barcelona. Demà hem de demostrar novament que el cos de mossos ha dit PROU!

Data: 
11/12/2018


Send this to a friend