Denunciem l’augment del patrullatge unipersonal a l’ART Girona

La nostra organització sindical denuncia que cada vegada és més freqüent el patrullatge unipersonal a l'ART Girona i especialment en els Sectors de Figueres i Olot. Novament la manca d'efectius ens fa denunciar pràctiques que ara, NO TOQUEN!

Girona, 17 de desembre del 2018.-

Cada vegada més estan arribant a la Secretaria de l’Especialitat de Trànsit del SAP-FEPOL queixes d’especialistes que es veuen obligats a realitzar patrullatge unipersonal.

Més concretament, efectius dels Sectors de Figueres i Olot denuncien la soledat amb la que estan essent obligats a treballar, havent de realitzar patrullatge unipersonal fins i tot en torns de nit, malgrat trobar-nos en un nivell 4 sobre 5 d’atemptat terrorista.

Sembla ser que l’excusa és que els propis especialistes prefereixen aquest tipus de patrullatge però el cert és que, des de la nostra organització sindical considerem que darrera d0’aquesta pràctica, hi ha el veritable i etern objectiu, de fer créixer les estadístiques.

A tal efecte, des de la nostra organització sindical denunciarem davant la Subdirecció General de Recursos Humans que, per les circumstàncies actuals d’alerta terrorista, no es considera oportú aquest tipus de patrullatge i per tant, cal fer prevaldre la seguretat de tots els efectius.

Les informacions que constantment apareixen fan que els membres del cos de mossos d’esquadra es vegin obligats a incrementar les mesures de seguretat i per tant, considerem que el patrullatge unipersonal “NO TOCA!”.

A més cal recordar que el cos de mossos d’esquadra ja ha estat objectiu terrorista, tal i com va passar recentment a la comissaria de Cornellà.

Per tant, des del SAP-FEPOL instem als Caps de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona i especialment dels Sectors de Figueres i Olot, no ordenin o permetin aquest tipus de patrullatge i avantposin la seguretat de tots els efectius policials.

Número de comunicat:
C-191/2018
Data: 
17/12/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend