MosS.O.S i sindicats convoquem una roda de premsa per continuar fent pública la situació del CME

Demà a les 10:30 el moviment mosS.OS i les organitzacions sindicals continuarem fent evident davant de l'opinió pública quina és l'actual situació del cos i el posicinament davant del proper 21 de desembre

Barcelona, 17 de desembre del 2018.-

El passat dijous 13 de desembre, el Departament d’Interior, les organitzacions sindicals representatives i el moviment mosS.O.S vam mantenir la primera de les reunions on es concretaven mesures relatives a la millora de les condicions laborals del cos de mossos d’esquadra respecte la manca d’efectius, les hores extraordinàries i l’equiparació amb altres col·lectius de la Generalitat.

Una reunió provocada per la insistència, la constància i la voluntat d’un col·lectiu, representants del qual, per contra d’abandonar la mesa de negociació tal i com així va fer l’Administració va decidir quedar-se per obligar a la mateixa a tornar.

Lluny d’arribar a un acord final com a conseqüència de la distància que a dia d’avui ens separen i abans de finalitzar aquesta reunió, els sindicats participants vam instar a l’Administració a convocar-nos novament prèviament al Consell de la Policia del 19 de desembre.

Avui, 17 de desembre i a dos dies de la realització del Consell de la Policia extraordinari, un consell provocat per la demanda conjunta de totes les organitzacions sindicals, encara no tenim noticia de la reunió prèvia sol·licitada. És per això que els sindicats signants del present comunicat, juntament amb el moviment mosS.O.S convoquem per demà a les 10:30 hores del matí a tots els mitjans de comunicació a una roda de premsa.

En aquesta roda de premsa farem pública quina és la postura dels qui representem al cos de mossos d’esquadra davant la situació de crisi actual, informarem del posicionament sindical sobre el proper 21 de desembre, denunciarem la manca de voluntat negociadora mostrada pel Govern, defensarem la necessitat de millorar les condicions de treball de la Policia de la Generalitat i reivindicarem el servei públic de qualitat que Catalunya es mereix.

Data: 
17/12/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend