Un cop més trànsit ha estat a l’alçada

Els especialistes de trànsit tornen a demostrar la seva professionalitat davant l'exigència del dispositiu provocat per les actuacions de les armilles grogues a França

Girona, 27 de desembre del 2018.-

Els fets esdevinguts a França amb les “armilles grogues” han exigit de nou un plus de professionalitat dels especialistes de trànsit i més especialment dels sectors de Figueres, Girona, Sant Feliu de Guíxols i Olot.

Els talls de carreteres realitzats per les “armilles grogues”, especialment amb continus talls a la frontera amb França, han provocat un caos a les carreteres catalanes. Un caos que juntament amb les precàries condicions laborals que pateix una especialitat que estar #sotamínims han exigit dels efectius de trànsit un nou sobreesforç.

És per això que des del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL), un cop superada la crisi i un cop tancat l’operatiu extraordinari, volem mostrar el nostre agraïment a tots els especialistes que hi han intervingut.

Creiem que és de rebut felicitar a tots els efectius, ja sigui de l’ART afectada com de les diferents Regions Policials d’on pertanyen operativament tots els professionals que, un cop més han tornat a estar a l’alçada garantint la seguretat dels usuaris de les vies afectades.

A més, des del SAP-FEPOL volem aprofitar aquest comunicat per fer més específica les felicitacions als efectius del Sector de Figueres els quals, a més de complir sobradament amb les seves funcions d’ordenació del trànsit, han estat capaços de comissar quantitats importants de substàncies estupefaents i diners, com el quilogram de cocaïna i els 6000 euros confiscats el 14 de desembre.

Novament heu demostrat la vostra professionalitat i com a sindicat referent a l’especialitat només ens queda dir-vos: GRÀCIES!

Número de comunicat:
C-195/2018
Data: 
27/12/2018
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend