mosS.O.S i sindicats proposen no fer hores extraordinàries per al Mobile World Congress

Les organitzacions sindicals signants del comunicat, juntament amb el moviment mosS.O.S, proposen al col·lectiu no apuntar-se per fer hores extraordinàries durant el WMC de Barcelona

Barcelona, 7 de febrer del 2019.-

Les organitzacions sindicals SME, CAT, CSI-F, SPC, USPAC i SAP-FEPOL, juntament amb el moviment mosS.O.S, proposem al col·lectiu no realitzar hores extraordinàries per al Mobile World Congress que es realitzarà a Barcelona, del 25 al 28 de febrer del 2019.  Tal i com es va manifestar al col·lectiu, temporalment es va aixecar la mesura de no fer hores extraordinàries, per deixar-la per ocasions concretes com ara, el WMC.

És per això que, després de reunir-nos en data de 4 de febrer, les organitzacions sindicals signants i mosS.O.S proposem aquesta mesura com a protesta per les condicions actuals del cos de mossos d’esquadra, així com també per fer evident que la negociació a dia d’avui amb el Departament d’Interior està aturada.

Per tant, des de la nostra organització sindical instem a tot el col·lectiu a afegir-se a aquesta mesura de protesta.

Data: 
07/02/2019


Send this to a friend