SAP I FEPOL: dues marques que sumen!

Barcelona, 19 de febrer del 2019.-

Alguns diuen que van junts a les eleccions sindicals per representar unitat. Però no! En aquest cas la TRISINDICAL, formada per SPC, CAT i SME tornen a anar junts per interès electoral. Clarament s’uneixen per tenir possibilitats, ja que en cas d’anar sols, correrien el risc de perdre qualsevol tipus de representació.

És aquest i no cap altre el motiu pel qual, aquestes tres organitzacions sindicals, després d’haver trencat un projecte inicial, s’han tornat a unir per carregar contra la nostra organització sindical i després, tornar-se a separar.

Però per què hi ha tants sindicats en aquestes eleccions?

Si al llarg de la història algú és responsable que a dia d’avui hi hagi tantes organitzacions sindicals, precisament no ha estat SAP-FEPOL.

Podríem fer esment que del CAT, avui es presenten dues organitzacions sindicals més en solitari, com són USPAC i SAME. Així podem incidir també que de l’actual SPC, que temps ençà es presentava sota les sigles SPC-CCOO, avui es presenten tantes altres organitzacions com el propi SPC, SME i CC.OO.

Per contra SAP-FEPOL ha estat l’única organització sindical que ha estat capaç de fusionar-se al llarg de la història del cos, amb una altra organització sindical. L’any 2007, SAP i APPAC es van fusionar en una sola organització sindical fent-ne una de dues i reduint per tant, el nombre d’organitzacions. D’aquella unió va néixer l’actual SAP-FEPOL.

La nostra organització sindical es troba federada a dia d’avui dins la Federació de Professionals de la Seguretat Pública de Catalunya (FEPOL). Una Federació que representa veritablement la UNITAT, ja que engloba a les organitzacions majoritàries de totes les escales representades en el Consell de la Policia com són SAP, SEIME, SICME i AFITCME. I una federació que dia d’avui aglutina organitzacions sindicals representatives, a més de les ja esmentades de mossos d’esquadra, de policies locals, Ertzaintza i Policia Foral de Navarra.

Per tant, quan algú et digui que la seva organització representa la UNITAT no t’ho creguis. Ho van fer una vegada i no va funcionar. Només hi ha una opció que representa UNITAT i aquesta no és altra que la que encapçalen les formacions que es troben a dia d’avui dins la FEPOL i SAP n’és una d’elles.

FEPOL UNEIX I SAP, SUMA! PER AL SAP, ELS MOSSOS PRIMER!

Data: 
19/02/2019


Send this to a friend