Al cos de mossos d’esquadra se li està acabant la bateria

La Síndrome del Burnout: consisteix en estar sotmès d’una manera contínua i excessiva (crònica) a demandes molt estressants, conduint al treballador a l’esgotament tant físic com mental que acaba desmotivant-se a la seva feina.

Barcelona, 21 de febrer del 2019.-

Després d’unes justes i intenses reivindicacions per part de tots els sindicats representatius de Mossos d’Esquadra, amb la celebració d’una manifestació de gairebé 5000 agents del cos, l’1 de febrer va començar el nou any policial i la Subdirecció General de Recursos Humans continua sense complir ni tan sols aquells compromisos que únicament depèn d’ella mateixa per a la seva aprovació… ja ni parlem de la Direcció General de la Policia ni del Departament d’Interior, que no volen saber res de nosaltres.

NO tenim les 68 hores de PAP’S, NO tenim un horari homogeni a tot el cos sense romanent, NO tenim una bossa d’hores estructurals per a fer front a la greu manca d’efectius que reclamen els ciutadans que veuen com augmenten els robatoris als seus pobles, NO tenim la equiparació amb bombers, i un llarg NO !!!

El Sr. Conseller Buch se’n riu quan li pregunten sobre la equiparació amb bombers, dient que no ens mereixem cobrar el mateix… lamentables declaracions enmig d’un conflicte col·lectiu obert amb la seva polici. I menteix quan diu una i altra vegada que 12 dels 15 punts proposats ja estan resolts, doblement lamentable…

A més a més, el passat 7 de febrer va arribar el col·lapse total dels Mossos amb el servei “TOGA”, amb la cobertura de totes les seus judicials, mentre el Conseller Buch es compromet a que els Mossos vigilaran per càmeres de videovigilància els municipis on no hi hagi policia local, tot un despropòsit.

Als agents del Cos de Mossos d’Esquadra se’ls hi està acabant la “bateria”. Escoltin les reclamacions del col·lectiu i reprenguem les negociacions de manera urgent.

Data: 
21/02/2019
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend