La jubilació anticipada és una prioritat absoluta per al SAP-FEPOL

Barcelona, 22 de febrer del 2019.-

El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL), amb les reunions mantingudes el passat 24 de gener i 20 de febrer amb les Secretaries de Estado de la Seguretat Social i de Empleo respectivament ha aconseguit desencallar el procés de jubilació anticipada del cos de mossos d’esquadra.

Un procediment de jubilació anticipada que es va iniciar l’any 2007 però que només la nostra organització sindical s’ha preocupat d’impulsar-la i treballar-la, ja sigui amb intervencions en la Mesa del Pacte de Toledo, amb reunions amb els Grups Parlamentaris del Congrés dels Diputats i del Parlament de Catalunya o amb les reunions amb les Secretaries de Estado competents en aquesta matèria.

I és, després que s’hagi aprovat per a les policies locals, per  SAP-FEPOL, la jubilació anticipada és una de les dues principals reivindicacions de cares a la propera legislatura, juntament amb l’equiparació salarial real amb la resta de cossos de la Generalitat de Catalunya.

Amb les dues darreres reunions, SAP-FEPOL ha accelerat el ritme per assolir un dret que ja tenen altres cossos policials i que per nosaltres és una prioritat absoluta. Per tant, et necessitem empenyent fort per assolir una reivindicació històrica. Et necessitem per assolir un objectiu clau. No n’hi ha prou amb estar presents en el procediment de jubilació com ho estan altres organitzacions sindicals.

Des del SAP-FEPOLinsistim en la necessitat que juntament amb totes les administracions seiem al voltant d’una mateixa taula, tal i com així li vam reclamar al Secretario de Estado de la Seguridad Social Ocativio Granado i que aquest va acceptar oferint-li la possibilitat al Conseller d’Interior.

Seguim! No parem ni pararem! El procés l’hem desencallat i ara ja no pot quedar aturat. SAP-FEPOL no ho permetrà i tu tampoc ho pots permetre. Votar SAP és votar treball, esforç i constància. Per tant el teu recolzament és important.

Data: 
22/02/2019


Send this to a friend