FEPOL: EL que no pot ser és que això tiri sempre endavant pel plus de la gent”

Barcelona, 23 de febrer del 2019.-

Toni Castejón, portaveu de la FEPOL, federació de professionals de la seguretat pública a la qual està integrat el Sindicat Autònom de Policia (SAP) ha reivindicat en el programa Metròpoli de Radio4 – RNE l’esforç enorme que estan assumint els membres del cos de mossos d’esquadra i a l’efecte ha alertat que “el que no pot ser és que això tiri endavant pel plus de la gent“.

Com a conseqüència d’aquesta greu situació, i com a mesura de pressió davant l’actual conflicte col·lectiu, Castejón ha recordat la mesura vigent de no fer hores extraordinàries durant el Mobile World Congress. Una mesura que ha de servir per reivindicar  la sobrecàrrega de treball que pateixen els membres del cos de mossos d’esquadra per la greu situació de manca d’efectius que, des de fa anys té al nostre col·lectiu #sotamínims.

A més, el portaveu de la FEPOL ha denunciat que aquesta sobrecàrrega es pagui amb unes hores extraordinàries, el preu de les quals continua estant molt per sota del preu les ordinàries. No obstant aquesta mesura reivindicativa, Castejón ha assegurat que la policia catalana tornarà a respondre amb el servei ordinari tal i com sempre ha fet.

Aprofitant la intervenció en el programa, el portaveu de la FEPOL ha tornat a reclamar la necessitat d’equiparar les retribucions del cos de mossos amb les de la resta de cossos de la Generalitat, així com  també ha tornat a exigir el recolzament institucional dels responsables del Departament d’Interior, vists fets esdevinguts amb els efectius d’ordre públic darrerament.

Per últim, Toni Castejón ha fet una nova crida a no polititzar el nostre col·lectiu, deixant clara la necessitat de “donar un cop sobre la taula” davant qualsevol intent d’instrumentalització del cos de mossos d’esquadra.

 

Data: 
24/02/2019


Send this to a friend