mosS.O.S i sindicats denunciem davant les portes del Mobile World Congress, la greu situació del cos de mossos d’esquadra

Nova acció reivindicativa de mosS.O.S i sindicats per fer evident la greu mancança d'efectius que pateix el cos de mossos d'esquadra

Avui, 25 de febrer el cos de mossos d’esquadra s’ha tornat a concentrar per fer evident la greu situació de manca d’efectius que pateix el cos de mossos d’esquadra, la qual no ens permet oferir un servei de seguretat pública, com el que la ciutadania es mereix.

I ho hem fet, juntament amb els companys i companyes de la Policia Local de l’Hospitalet que reclamaven un conveni, durant la primera jornada del Mobile World Cogress que ha obert les seves portes avui mateix.

Avui, tal i com féssim davant la Sagrada Família i a l’aeroport de Barcelona, mosS.O.S i sindicats han repartit als assistents del Mobile, uns tríptic informatius amb els quals els fèiem avinents de les greus mancances que patim i que des de fa molt temps ens té #sotamínims.

Davant d’una nova convocatòria reivindicativa, davant dels mitjans de comunicació, el moviment i els sindicats participants (entre els quals hi havia SAP-FEPOL) hem reclamat la necessitat d’implantar mesures urgents que minimitzin les conseqüències de la manca d’efectius que patim. Unes conseqüències que s’incrementen dia rere dia, amb l’assumpció de més carrega de treball i més responsabilitats, com és el propi dispositiu TOGA.

Des de la nostra organització sindical considerem que aprovar una bossa d’hores estructurals per a totes aquelles unitats que estan a dia d’avui #sotamínims (és a dir totes) han de tenir la possibilitat de convocar els seus efectius de manera voluntària amb serveis extraordinaris, i això només es pot assolir amb l’aprovació de les propostes presentades per SAP-FEPOL.

No actuar en aquesta direcció, i així s’ha manifestat avui a les portes del Mobile, és actuar contra el servei de seguretat pública, un servei prou malmès per la manca de polítiques inexistents en aquesta matèria des de fa molts anys.

Número de comunicat:
C-38/2019
Data: 
25/02/2019
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend