Per una equiparació salarial real ja: VOTA SAP-FEPOL!

Barcelona, 28 de febrer del 2019.-

El Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) està liderant la reivindicació per l’equiparació salarial real, entre cossos de la Generalitat de Catalunya. En ple conflicte col·lectiu ha estat la nostra organització sindical qui ha posat sobre la taula la necessitat d’equiparar les retribucions dels diferents cossos de seguretat de la Generalitat i més concretament, les existents entre mossos i bombers.

A l’empara de l’Acord de 13 de febrer del 2008, SAP-FEPOL ha tornat a posar sobre la taula la necessitat de complir íntegrament el seu contingut. A l’efecte, la nostra organització sindical i segons estableix el punt 5 de dit acord, exigeix a l’Administració complir amb l’esperit de dit acord, que no és altra cosa que acabar amb els greuges comparatius entre les retribucions de mossos i bombers.

SAP-FEPOL ho ha dit per activa i per passiva. Un mosso no és més que un bomber! Però tampoc pot ser menys. Ja en data de 23 de novembre del 2018 instàvem per escrit al Conseller d’Interior Miquel Buch a reconèixer i solucionar aquest greuge. Un greuge històric que provoca que anualment un mosso cobri 3.441,18 euros menys que un bomber (ambdós de la categoria C-14). I ja n’hi ha prou.

Si l’any 2008 totes les organitzacions sindicals signàvem l’Acord d’equiparació retributiva davant les diferències que hi havien entre mossos i bombers (3.126,1 euros / any), ara és igualment necessari, més quan aquestes diferències s’han ampliat.

Ja sigui mitjançant escrits com el de 23 de novembre adreçat al Conseller d’Interior, o el de 28 de novembre adreçat al Vicepresident del Govern i Conseller d’Economia o sigui en les pròpies reunions amb l’Administració, ha estat SAP-FEPOL qui ha fet evident les diferències entre mossos i bombers. Ha estat SAP-FEPOL qui ha reivindicat de manera ferma la necessitat de complir amb l’Acord del 2008. Ha estat SAP-FEPOL qui des de l’inici del conflicte ha reivindicat la necessitat de concentrar-se davant les portes del Departament d’Economia. Ha estat SAP-FEPOL qui s’ha reunit amb el Departament de Vicepresidència i Economia i han estat la resta de sindicats els qui s’han pujat al carro, un cop la feina ja ha estat feta i presentada.

Però no ens importa! El que vol la nostra organització sindical és complir amb l’esperit de l’Acord del 2008 i a l’efecte eliminar amb els greuges comparatius entre mossos i bombers. I aquest serà un dels pals de paller en la negociació que tenim oberta amb l’Administració.

Per una equiparació salarial real només hi ha una opció i aquesta només passa per VOTAR SAP-FEPOL a les properes eleccions sindicals.

Data: 
28/02/2019


Send this to a friend