USPAC, CAT, SPC i SME: NO sou de fiar! Mentiu al col·lectiu!

El proper 11 de març tu tindràs l'oportunitat de decidir entre dues opcions. Podràs escollir entre una candidatura formada per sindicats que menteixen al col·lectiu (CAT, SPC, SME i USPAC) i una d'altra encapçalada per SAP-FEPOL que està demostrant capacitat de lideratge, de treball, d'esforç i de constància.

Barcelona, 28 de febrer del 2019.-

USPAC, CAT, SPC i SME menteixen de manera deliberada al col·lectiu. Uns sindicats que menteixen als membres del cos, no són dignes de representar-los. Uns sindicats que menteixen al col·lectiu no són de fiar. I aquestes quatre organitzacions MENTEIXEN al col·lectiu.

Ho han fet abans i ho continuen fent durant la campanya electoral. Ahir, aquestes quatre organitzacions sindicals, en una FALSA unitat al servei de la mentida, van afirmar en un comunicat que tothom que estigui treballant, disposarà durant el servei de 2 hores per anar a votar presencialment” i això és ROTUNDAMENT FALS.

Segons estableix el punt 1.1 i el punt 1.2 de la Instrucció 1/2019, sobre permisos i indemnitzacions amb motiu de les eleccions sindicals, només es disposaran de fins a dues hores per anar a votar, aquells efectius que NO tinguin la MEP en el seu centre de treball.

Per tant, no TOTHOM que estigui treballant disposarà durant el servei de dues hores. El que anuncien de manera irresponsable SPC, SME, CAT i USPAC és FALS.

I des de la nostra organització sindical ens preguntem: de veritat que uns sindicats (SPC, SME, CAT i USPAC) que MENTEIXEN així al col·lectiu, són meritoris per gaudir de la vostra confiança? De veritat que uns sindicats que tenen com a recurs recórrer a la MENTIDA es mereixen el teu vot? De veritat que uns sindicats que us ENGANYEN i que us tracten amb IGNORÀNCIA pretenen captar el teu vot?

Sincerament NO! Ni es mereixen la vostra confiança, ni es mereixen el vostre vot. Perquè si per una qüestió tant fonamental com són els drets col·lectius, s’atreveixen a enganyar, què no seran capaços de fer  a esquenes del col·lectiu.

Des del SAP-FEPOL ho tenim clar! El dret a votar per correu és un dret fonamental,  totalment regulat. Tant fonamental i regulat com el vot presencial. I en una cosa estem d’acord! Cal anar a votar! Cal anar i exercir el vostre dret. Però si ets conscient no li donaràs la teva confiança a algú que durant la campanya T’HA ENGANYAT i T’HA MENTIT. I USPAC, CAT, SPC i SME ho han fet!

Número de comunicat:
C-40/2019
Data: 
28/02/2019
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend