La Secretaría de Estado de Empleo confirma a SAP-FEPOL la finalització dels estudis per avançar l’edat de jubilació del CME

Yolanda Valdeoliva (Secretaria de Estado de Empleo) confirma que els estudis competents a la seva secretaria ja han estat realitzats i que per tant, el procés per avançar l'edat de jubilació anticipada segueix el seu curs.

Després de l’escrit presentat per SAP-FEPOL i després que el passat 20 de febrer ens reuníssim amb la Secretaria de Estado de Empleo Yolanda Valdeolivas, sobre la situació dels estudis imprescindibles del procés que ha de permetre avançar l’edat de jubilació anticipada dels membres del cos de mossos d’esquadra, ja tenim resposta.

En aquesta resposta adreçada a la nostra organització sindical, Valdeolivas ha confirmat que els estudis competents a la seva Secretaria d’Estat, un cop finalitzats s’han retronat a la Secretaria de la Seguretat Social.

Així mateix, Yolanda Valdeolivas ens ha confirmat que en data d’11 de febrer s’ha sol·licitat a la Inspecció de Treball de Catalunya l’emissió del darrer informe que queda pendent per fer. Un informe que, a preguntes de SAP-FEPOL en la darrera reunió, la Secretaria de Estado de Empleo ens va confirmar que podria trigar un mes en realitzar-se.

Per tant, el procés que ha de permetre avançar l’edat de jubilació del cos de mossos d’esquadra segueix el seu tràmit, després que SAP-FEPOL hagi aconseguit desencallar-lo amb les dues reunions respectives amb les Secretaries de Estado corresponents (Empleo i Seguridad Social).

Amb aquesta nova resposta la nostra organització continua liderant una reivindicació que ha de permetre assolir per al nostra col·lectiu, un dret que ja tenen reconegut altres cossos policials.

Per últim, amb aquest comunicat volem recordar al Departament d’Interior la proposta de reunió que, des de la Secretaria de Estado de la Seguridad Social va posar sobre la taula. Des del SAP-FEPOL veiem aquesta reunió del tot imprescindible i per tant, reclamem la necessitat que es realitzi de manera immediata.

ENLLAÇ A PDF DE LA RESPOSTA: clica aquí per descarregar

Número de comunicat:
C-42/2019
Data: 
01/03/2019
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend