SAP-FEPOL dona la cara per tu! El proper 11-M VOTA SAP!

Barcelona, 2 de març del 2019.-

Hi ha accions a la vida que canvien les coses. I el proper 11 de març, tu tindràs la responsabilitat de tenir-ne una a les teves mans. El proper 11 de març tindràs la responsabilitat d’escollir entre diferents opcions sindicals.

I és que hauràs d’escollir una opció entre aquelles que reediten un fracàs i que ara es tornen a ajuntar per evitar desaparèixer (com la TRISINDICAL), entre aquelles que només utilitzen el malestar i les “fake news” per generar crispació i desànim (com USPAC), entre d’altres noves que no incorporen elements que res tenen a veure amb els drets laborals, o entre una organització com SAP-FEPOL.

Una organització responsable, amb capacitat de treball, amb voluntat negociadora i amb ànima reivindicativa que lluita per la millora de les condicions laborals del cos de mossos d’esquadra. I està clar que no hem fet tot bé! Però també està clar que som l’única opció possible, capaç de plantar cara a una Administració, a qui ha guanyat en els jutjats, drets que mai abans havíem tingut reconeguts.

Quan t’impliques en la lluita sindical, quan coneixes la manera de fer i de ser de totes les organitzacions que et representen, quan prens consciència de quina és la capacitat d’esforç i de treball de totes les opcions que pots escollir a les properes eleccions, te n’adones que de totes, SAP-FEPOL és la millor.

Per tant, el proper 11 de març exerceix el teu dret si és que no l’has exercit ja per correu. El proper dia 11 implica’t en la millora dels drets laborals del nostre col·lectiu. Perquè la millora comença per tenir a qui millor et representa, en el Consell de la Policia. I està clar que qui millor ho fa, és SAP-FEPOL.

EL PROPER 11 DE MARÇ VOTA TREBALL, VOTA ESFORÇ I VOTA CONSTÀNCIA.

EL PROPER 11 DE MARÇ VOTA SAP-FEPOL

Data: 
02/03/2019
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend