Per al SAP: Els mossos primer! VOTA SAP-FEPOL!

Barcelona, 4 de març del 2019.-

El cos de mossos d’esquadra i el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) tornem a afrontar unes eleccions per escollir els representants en el Consell de la Policia. Unes eleccions que, en ple conflicte col·lectiu, marcaran la direcció dels propers quatre anys.

Les eleccions del 2011 i les eleccions del 2015 van estar clarament marcades per les retallades que el Govern de la Generalitat i el Govern de l’Estat havien imposat a tots els treballadors públics. Pagues dobles, pèrdua de retribucions en casos de malaltia,  vals menjadors i dies d’assumptes personals entre d’altres van ser molts dels drets que ens van ser retallats.

Unes retallades que ens van obligar a combatre-les des del conflicte col·lectiu per poder posar fre a la pèrdua de drets i, posteriorment des de la negociació col·lectiva, per començar a recuperar-los de manera gradual i progressiva.

I és que SAP-FEPOL és una organització inconformista per naturalesa. Una organització que de manera contínua es va renovant. Una organització que pas rere pas i amb determinació sap quin ha de ser el camí, per millorar les condicions laborals dels membres del cos de mossos d’esquadra. Una organització en definitiva que, amb fermesa i resistència prefereix anar avançant en la recuperació i millora de drets, encara que sigui molt poc a poc, en benefici del col·lectiu que representa.

Tampoc som perfectes! No hem quedat exempts d’error! Però l’autocrítica és una de les altres qualitats que caracteritza aquesta organització sindical. Som conscients que no totes les decisions preses han pogut ser compreses per tot el col·lectiu i que dels errors toca aprendre.

Però tingueu clar que la nostra, continuarà essent l’organització de la majoria i per la majoria dels mossos i de les mosses d’esquadra. Una organització amb una clara i marcada línia d’acció sindical, on la vostra veu hi té cabuda i és escoltada. Continuem així! Continuem treballant junts. Continuem treballant essent conscients que si treballem junts sumem i ho fem en benefici de tot el col·lectiu.

Data: 
04/03/2019


Send this to a friend