USPAC i l’art d’inventar-se una realitat paral·lela; la reina de la postveritat!

Nova mostra de les maneres de fer que USPAC no es cansa d'utilitzar. La reina de la postveritat (USPAC) torna a la càrrega a sis dies de les properes eleccions.

Barcelona, 6 de març del 2019.-

Significat de postveritat: Eufemisme de mentida que es fa servir quan una informació que no es basa en els fets objectius sinó en interessos particulars, aconsegueix tenir influència social apel·lant a les emocions, creences o desitjos de l’opinió pública.

I és aquesta l’eina, que la USPAC (i no ara només en ple procés electoral) utilitza de manera continuada per atacar a la nostra organització sindical. Uns atacs que es produeixen plens d’aquests eufemismes de mentida que formen part del significat d’aquest art de la postveritat que tant domina.

Avui, USPAC ha fet públic un comunicat amb el qual anuncien al col·lectiu que s’ha “Admès a tràmit el recurs de cassació davant del Tribunal Suprem interposat per USPAC contra l’Acord de la vergonya de 29-01-2015”. I ho fa amb un comunicat difós a sis dies del dia de les votacions!

Però de nou, SAP-FEPOL ha de sortir a dir que, ara per ara, USPAC torna a MENTIR! I MENTEIX perquè el Tribunal Suprem, tal i com es pot veure a la fotografia, encara no ha admès a tràmit el recurs d’USPAC. Simplement, el TSJC, ha disposat l’emplaçament de les parts per a la seva compareixença davant la Sala Contenciosa-administrativa del Tribunal Suprem. Serà un cop valorades les al·legacions de les parts, quan, ara sí, Suprem acabarà decidint si admet o no, el recurs.

Per tant, tal i com acreditem amb una simple fotografia, USPAC MENTEIX. I com a reina de la postveritat USPAC MENTEIX utilitzant una informació que no es basa en els fets objectius. USPAC MENTEIX com a reina de la postveritat, per interessos particulars i per intentar aconseguir una influència social que no és capaç d’aconseguir-la amb propostes de millora per al cos de mossos d’esquadra.

Companyes i Companys! Ho hem dit moltes vegades. Davant l’aparició de notícies com aquestes, qui falseja la informació ho tornarà a fer per clars interessos particulars i ho farà sense importar-li la crispació que falses informacions com aquestes, generen en la “unitat” sindical que a dia d’avui es manté viva per la millora de les condicions laborals del cos de mossos d’esquadra.

Número de comunicat:
C-45/2019
Data: 
06/03/2019
Enllaç a PDF:
Clica aquí per descarregar-lo


Send this to a friend